Multa Paucis og Ensemble Eon: Menneskelandskap

10. mars 2024

Velkommen til en stemningsfylt og kontrastpreget aften i Grieghallens foajé! Her får du oppleve både noe kjent og kjært i tillegg til musikk som sjelden fremføres live på Vestlandet eller i Norge for øvrig.

To av Bergens mest spennende ensembler slår seg sammen og lover en spennende og nyskapende konsertopplevelse! Det internasjonalt prisvinnende damekoret, og et av Bergens elitekor, Multa Paucis har i flere år har Multa Paucis gjort seg bemerket for sine fremførelser av norsk folkemusikk, og er viden kjent for sine nyskapende konsertformer.

Kjøp billetter her: https://multapaucis.ticketco.events/no/nb/e/multa_paucis_ensemble_eon_menneskelandskap__grieghallen

Ensemble Eon er en unik trio fra Bergen med et tydelig mål om å utfordre formidlingsuttrykket i klassiske kammerkonserter. Ensemblet har allerede knyttet gode og viktige samarbeid med noen av Norges fremste musikkarrangører og komponister.

Du ønskes velkommen til en svært stemningsfylt kveld i Grieghallens foajé. Med gripende verk av komponister som Craig Farr, Knut Nystedt, Tord Kalvenes, Knut Vaage og Bo Holten inviterer disse to ensemblene til en følelsesladd musikalsk reise.

Vokalensemblet Multa Paucis:

Det internasjonalt prisvinnende damekoret, og et av Bergens elitekor, ble stiftet i 2008. I flere år har Multa Paucis gjort seg bemerket for sine fremførelser av norsk folkemusikk, og har flere ganger blitt fremholdt som «hele Norges folkemusikkor». Koret arbeider også aktivt med å utforske ny musikk, og er viden kjent for sine nyskapende konsertformer. 

Ensemble Eon:

Fiolin, saksofon og piano – en unik besetning som gir musikken originale og spennende farger. Ensemble Eon er et ungt ensemble fra Bergen med et tydelig mål om å utfordre formidlingsuttrykket i klassiske kammerkonserter. Ensemblet har allerede knyttet gode og viktige samarbeid med noen av Norges fremste musikkarrangører og komponister.

Medvirkende:

  • Vokalensemblet Multa Paucis
  • Mikael R Hedne, dirigent

Ensemble Eon:

  • Mara Haugen, fiolin
  • Morten Norheim, saxofoner
  • Martha Berit Belt, piano

Billetter fås kjøpt her: https://multapaucis.ticketco.events/no/nb/e/multa_paucis_ensemble_eon_menneskelandskap__grieghallen