Multa Paucis marker 15 år med konsert og plateslipp!

20. august 2023

En sen augustdag i 2008 møttes 9 sangere og 1 dirigent til første øvelse i det som skulle bli Multa Paucis. Siden da har de laget musikk sammen. Mange har sluttet, og mange har kommet til, og noen har vært der siden starten. Nå fyller de 15 år som kor, og det er umulig å la anledningen gå fra seg – her blir det fest!
Og for en ekstravagant festkonsert det skal bli. Samme dag slipper Multa Paucis sitt andre album. Dette ble spilt inn tidligere i år, og er en hyllest til den vokale folkemusikken. Har du noen sinne ønsket å ta med deg en Multa Paucis-konsert hjem kan du nå gjøre det! Og har du ikke ønsket det? Vel, da bør du høre albumet og revurdere!

Kom og hør mye av musikken vi har spilt inn (dog, i kjent multestil blir det nok ikke helt likt), en del helt nytt repertoar, noe gammelt, og som alltid noen overraskelser. Det blir både vakkert, morsomt og stemningsfullt!

Konserten finner sted i Nykirken i Bergen 26. august kl 18.30, og platen er tilgjengelig for strømming fra 1. september. (Men den kan kjøpes fysisk allerede fra 26. august!)

Klikk her for billetter

Klikk her for å kjøpe den nye CD-en!