Nettbutikk

Multa Paucis: «IRIS: fra Nystedt til nystev» (CD)

Har du noen gang ønsket å ta med deg en Multa Paucis-konsert hjem? Eller lurt på hvordan en slik konsert er? Nå får du muligheten til det! Dette er Multa Paucis’ plate bare med a cappella folkemusikk.

Ordet iris er gresk og betyr regnbue. Det er valgt som tittel på albumet fordi denne rommer alt av den vokale folkemusikken i Norge; fra bånsuller og stev til lokking, salmer og viser. Det gjenspeiler også rikdommen i den vokale folkemusikken for kor. Hva skjer om man forsøker å få koret til å låte som et spelemannslag? Eller synge et Nystedt-arrangement i kvedestil? Og går det an å la et helt kor lokke?

Her får du servert en rikholdig og lekker palett av noen av de vakreste og mest spennende norske folketonene som har vært på korets repertoar i en årrekke, i tillegg til et par helt nyskrevne stykker i folkemusikkstil!

Multa Paucis og Kvarts: «Ved myrke midnattstid» (CD)

En plate med kjente og kjære og ukjente og spennende sanger fra vår egen musikkhistorie. Et spennende samarbeid mellom Vokalensemblet Multa Paucis og den spellemannsprisvinnende folkemusikkgruppa Kvarts.

Multa Paucis har siden 2019 hatt et godt samarbeid med Kvarts, som nå har resultert i en helt unik juleplate: “Ved myrke midnattstid”. Kjøp plata nå!

    Kjøpe "Iris – fra Nystedt til Nystev" (Kr 200 per CD). Velg antall:

    Kjøpe "Ved myrke midnattstid" (Kr 200 per CD). Velg antall:

    Hvordan ønsker du å få varen(e) tilsendt?

    Betaling foregår ved Vipps-krav eller faktura i etterkant av innsendt skjema.