Nettbutikk

Multa Paucis og Kvarts: «Ved myrke midnattstid» (CD)

En plate med kjente og kjære og ukjente og spennende sanger fra vår egen musikkhistorie. Et spennende samarbeid mellom Vokalensemblet Multa Paucis og den spellemannsprisvinnende folkemusikkgruppa Kvarts.

Multa Paucis har siden 2019 hatt et godt samarbeid med Kvarts, som nå har resultert i en helt unik juleplate: “Ved myrke midnattstid”. Kjøp plata nå!

Medvirkende

Multa Paucis er et prisvinnande damekor som ble stiftet av dirigent og kunstnerisk leder Mikael Ringstad Hedne i 2008. Siden starten har koret hatt et særleg fokus på norsk tradisjonsmusikk, og er et av få kor som dyrker kvedertradisjonen i framføringa av vokal folkemusikk. Koret har 16-20 aktive sangere som alle er rekruttert på bakgrunn av opptaksprøver og egnethet, og som alle legger ned opp mot 400 timer i året på arbeid med koret.

Kvarts er i dag en av folkemusikkgruppene i Norge med lengst fartstid. Siden 1998 har kvartetten satt tydelige spor etter seg i norsk musikkliv. Repertoaret til Kvarts er i hovedsak bygd på norsk tradisjonsmusikk, men henter også inspirasjon fra andre musikksjangre. Kombinasjonen av tradisjonsmusikk og egenkomponert materiale har blitt et varemerke for kvartetten.

    Hvor mange eksemplarer ønsker du å kjøpe? (Kr 200 per CD)

    Hvordan ønsker du å få varen(e) tilsendt?

    Betaling foregår ved Vipps-krav eller faktura i etterkant av innsendt skjema.